Начало arrow Преподаватели
Top Module Empty
Преподаватели Печат E-mail
Статистика на преподавателите във ФЕТТ по катедри: 
Катедри Професори Доценти Асистенти Служители 
 "Електронна техника" 3
 "Микроелектроника" 3
 "Силова Електроника" 2
 "Химия" 1